Ingrediente
- 1 kg ciuperci champignon
- 1 ardei gras rosu+galben
- 2 cepe medii
- 200 gr carnita de manzat taiata cubulete mici
- 2 morcovi
- o capatana usturoi
- 100 gr smantana
- cateva frunze patrunjel pt decor
- condimente dupa gust(eu am pus sare si un strop de praf de chilli)
Mod de preparare
Am taiat toate legumele si le-am pus la calit intr-o lingura ulei de masline si o canuta de apa(alaturi de condimente)
Intre timp am spalat,am curatat si am pregatit ciupercutele
Intr-un castronel am pregatit pasta de usturoi(am macinat usturoiul si l-am adaugat peste smantana amestecand bine)
Am umplut ciupercutele cu legumele gata calite si le-am dat la cuptor aprox. 30 min
Dupa ce aproape au fost gata,cu o lingurita am pus peste fiecare sos de usturoi(care era chiar f iute),si le-am mai pus vreo 5-10 min la cuptor sa se rumeneasca si...gata
Au fost tare picante si buneee....le-am servit cu aripioare(si alea picante..ha...ha)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|