Ingrediente
- 1 cutie compt ananas rondele
- 100 g zahar
- 90 g faina
- 80 g fulgi cocos
- 250 ml lapte cocos
- 150 ml lapte
- 3 oua
- unt pt.uns tava
- o tava rotunda cu diametrul 23 cm
Mod de preparare
Se unge tava cu unt si se aseaza feliile de ananas,taiate in doua sau chiar in patru,sa incapa cat mai multe.
Ouale se amesteca cu zaharul.Apoi se adauga laptele de cocos ,se amesteca si apoi se adauga laptele.Se omogenizeaza bine.
Se adauga apoi fulgii de cocos si faina amestecand repede cu telul ca sa nu se formeze cocoloase.
Se toarna amestecul in tava peste feliile de ananas.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade si se coace pana trece proba cu scobitoarea.
Se taie cand este complet rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|