Clafoutis cu prune la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
31 Oct 2019 | 4231 vizualizari
Clafoutis cu prune la slow cooker Crock-Pot

Inspirat de Bucataras.

Ingrediente

  • 250 g prune
  • 3 oua
  • 80 g zahar
  • 120 g faina
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 2 zahar vanilat Burbon
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare

Mod de preparare

Vasul de ceramica al slow cookerului Crock-Pot se tapeteaza cu hartie de copt.

Prunele se spala, se sterg, se taie cubulete si se pun in vasul tapetat.

Intr-un castron se mixeaza toate ingredientele pana rezulta un aluat mai subtire ca la clatite.

Se toarna compozitia peste prune si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 2 ore.

Eu l-am bagat la cuptor pentru 10 minute sa prinda culoare. Se scoate din vas si se lasa la racit.

Se pudreaza cu zahar pudra, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu prune la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier. Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar. După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite. In...

Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu mazare si muschiulet de pui la slow cooker Crock-Pot

Postat de reisnaor_2006

Ciulama de ciuperci cu mazare si muschiulet de pui la slow cooker Crock-Pot

Muschiuletul de pui l-am cumparat taiat fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Separat am pus putin ulei intr-o tigaie si am rumenit muschiuletul de pui care in pralabil l-am sarat si piperat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2019, 23:03
Poze cu sectiunea mai incolo cand se raceste )
la 31.10.2019, 23:05
) iar ai dat start?
la 01.11.2019, 00:24
Merge la favorite !!!
la 01.11.2019, 00:28
Pfff, bun și fierbinte cu o cupă de înghețată! bd
la 01.11.2019, 08:36
Multumesc

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking