Ingrediente
- 3 oua
- 350 ml apa
- 500 g faina
- 2 linguri de ulei
- un praf de sare
- telemea
- oregano
Mod de preparare
Mai intai, pregatim compozitia pentru clatite: punem ouale intr-un bol, adaugam un praf de sare si le batem putin cu telul. Adaugam apa si batem in continuare, iar apoi faina treptat. Compozitia trebuie sa fie moale, sa curga. Daca vi se pare prea groasa, mai adaugati putina apa (sau putina faina, daca este prea subtire).
Adaugam si uleiul. Incingem bine o tigaie de teflon sau speciala pentru clatite si punem cu polonicul din compozitie. Lasam sa sa coaca pe ambele parti.
Punem branza pasata cu furculita pe clatite si le rulam. Pudram cu oregano uscat. Daca doriti, puteti amesteca oregano cu branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|