Clatite cu miere si migdale -de post

Postat de nadea68 in Dulciuri
19 Noi 2013 | 3386 vizualizari
Clatite cu miere si migdale -de post

Niste clatite de post sunt ideale pentru un desert de toate zilele...

Ingrediente

  • o cana apa
  • 50 ml ulei
  • un pic de sare
  • zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • umplutura
  • 100 g miere mai densa
  • 40 g migdale
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Intr-un castron punem apa,uleiul,un pic de sare,zaharul vanilat.Amestecam un pic si punem faina.N-am pus cantitatea ca depinde de cat lichid v-a iesit,in functie de ce cana folositi :).Oricum trebue sa iasa asa ca la clatite,mai curgator...

Cu un polonic luam putin si punem in tigaie.Se coc pe ambele parti.

Mie mi-au iesit cred 10 clatite ,numarand si de cate ori baiatul meu a intrat in bucatarie si a iesit cu cate o clatita asa ,,goala''

Umplutura

Migdalele le faramam si le prajim un pic.

Mierea o amestecam cu esenta de portocala.

Pe fiecare clatita punem miere si presaram cu migdale.

Le impaturim si le servim cu pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu miere si migdale -de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pizza cu ciuperci și gorgonzola

Savurează o pizza delicioasă cu ciuperci proaspete și gorgonzola cremoasă. O combinație perfectă de arome bogate și... citeste mai mult

Pizza cu ciuperci și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare

Postat de Nadyne

Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare

   Pentru a pregati blatul, punem intr-un bol laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de lamaie si amestecam foarte bine cu un tel sau cu mixerul.    Adaugam...

Citeste continuarea

Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Postat de privatelaura

Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Eu am pornit cu aceasta idee, intrucat am avut cateva albusuri pastrate in frigider si am vrut sa le fructific. Asadar, intr-un vas curat, punem albusurile, un praf de sare si le mixam spuma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2013, 17:32
foarte bune
la 19.11.2013, 17:39
la 19.11.2013, 18:30
la 19.11.2013, 18:38
la 19.11.2013, 18:40
ce bune sunt

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking