Clatite cu miere si migdale -de post

Postat de nadea68 in Dulciuri
19 Noi 2013 | 3351 vizualizari
Clatite cu miere si migdale -de post

Niste clatite de post sunt ideale pentru un desert de toate zilele...

Ingrediente

  • o cana apa
  • 50 ml ulei
  • un pic de sare
  • zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • umplutura
  • 100 g miere mai densa
  • 40 g migdale
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Intr-un castron punem apa,uleiul,un pic de sare,zaharul vanilat.Amestecam un pic si punem faina.N-am pus cantitatea ca depinde de cat lichid v-a iesit,in functie de ce cana folositi :).Oricum trebue sa iasa asa ca la clatite,mai curgator...

Cu un polonic luam putin si punem in tigaie.Se coc pe ambele parti.

Mie mi-au iesit cred 10 clatite ,numarand si de cate ori baiatul meu a intrat in bucatarie si a iesit cu cate o clatita asa ,,goala''

Umplutura

Migdalele le faramam si le prajim un pic.

Mierea o amestecam cu esenta de portocala.

Pe fiecare clatita punem miere si presaram cu migdale.

Le impaturim si le servim cu pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu miere si migdale -de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prăjitură cu nucă

Postat de panacris

Prăjitură cu nucă

Untul se mixează cu zahărul până devine cremos, apoi se adaugă ouăle pe rând (albuș și gălbenuș totodată!), mixându-se în continuu ( de data asta Thor...

Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de andaoana

Negresa cu branza de vaci

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2013, 17:32
foarte bune
la 19.11.2013, 17:39
la 19.11.2013, 18:30
la 19.11.2013, 18:38
la 19.11.2013, 18:40
ce bune sunt

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking