Clatite cu miere si migdale -de post

Postat de nadea68 in Dulciuri
19 Noi 2013 | 3370 vizualizari
Clatite cu miere si migdale -de post

Niste clatite de post sunt ideale pentru un desert de toate zilele...

Ingrediente

  • o cana apa
  • 50 ml ulei
  • un pic de sare
  • zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • umplutura
  • 100 g miere mai densa
  • 40 g migdale
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Intr-un castron punem apa,uleiul,un pic de sare,zaharul vanilat.Amestecam un pic si punem faina.N-am pus cantitatea ca depinde de cat lichid v-a iesit,in functie de ce cana folositi :).Oricum trebue sa iasa asa ca la clatite,mai curgator...

Cu un polonic luam putin si punem in tigaie.Se coc pe ambele parti.

Mie mi-au iesit cred 10 clatite ,numarand si de cate ori baiatul meu a intrat in bucatarie si a iesit cu cate o clatita asa ,,goala''

Umplutura

Migdalele le faramam si le prajim un pic.

Mierea o amestecam cu esenta de portocala.

Pe fiecare clatita punem miere si presaram cu migdale.

Le impaturim si le servim cu pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu miere si migdale -de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasca fara aluat cu blenderul Oster Reversible - reteta video

Postat de AlexTeacher

Pasca fara aluat cu blenderul Oster Reversible - reteta video

Lasati stafidele la hidratat in crema de whisky si cognac pentru cca 1 ora; Lasati branza de vaci la scurs; Separati galbenusurile de...

Citeste continuarea

Choux-uri cu crema de ness si ciocolata

Postat de gicuta69

Choux-uri cu crema de ness si ciocolata

Gogosele: Punem intr-o craticioara pe foc apa, uleiul si sarea .Cand fierbe,dam cratita deoparte si adaugam toata faina amestecand cu telul pana la omogenizare.Lasam sa se racoreasca apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2013, 17:32
foarte bune
la 19.11.2013, 17:39
la 19.11.2013, 18:30
la 19.11.2013, 18:38
la 19.11.2013, 18:40
ce bune sunt

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking