Clatite imbratisate

Postat de Bunica in Dulciuri
10 Feb 2016 | 3406 vizualizari
Clatite imbratisate

Am pregătit aceste clătite dintr-un aluat puțin diferit. Vă spun sincer că am stat cu teamă în suflet până l-am gustat. Este delicios, pe lângă faptul că este și cu aspect diferit;) Și dacă tot am hotărât că sunt îmbrățișate ,am umplut clătitele cu un delicios gem de coacăze roșii.

Ingrediente

  • Smoothie de sfeclă rosie:o sfeclă roșie 250 g. 200 ml. lapt
  • 200 ml. apă minerală
  • 3 ouă
  • 200 g. făină
  • 1 lingură smântână
  • 50 ml. ulei
  • un vârf de cuțit sare
  • Gem sau dulceață pentru umplut

Mod de preparare

Pentru început preparăm un smoothie de sfeclă roșie.

Curățăm sfecla, o spălăm si o tăiem în bucăti mici.

Punem în vasul blenderului Breville bucățile de sfeclă și laptele.

Pornim belnderul și pregătim smoothie-ul.

În vasul de mixer punem ouăle, peste care presărăm sarea.

Mixam până la omogenizare.

Adăugăm smoothie de sfeclă,smântâna, uleiul, apa minerală si făina.

Le mixăm până la omogenizarea ingredientelor.

Lăsăm compoziția să se odihnească 10 minute.

Punem pe foc o tigaie antiaderentă.

Când tigaia s-a încins turnăm cu polonicul compoziția de clătite.

Lăsăm 2-3 minute pe fiecare parte.

Din cantitățile respectiv am preparat 18  clătite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite imbratisate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornulete cu dulceata si nuca

Postat de sufletista

Cornulete cu dulceata si nuca

Intr-un bol se cerne faina se amesteca cu zaharul, coaja de portocala, un praf de sare,praful de copt. Adaugam untura si amestecam pana obtinem frimituri de faina amestecata cu unt, apoi...

Citeste continuarea

Pariziene cu branza si stafide

Postat de oanapl

Pariziene cu branza si stafide

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald.  Cerni faina intr-un castron si adaugi in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2016, 13:32
Ce-mi plac! Faina denumirea si e o idee minunata folosirea sfeclei!
la 10.02.2016, 13:33
Deosebite!
la 10.02.2016, 13:55
ce super sunt
la 10.02.2016, 14:00
Ce fain arata!
la 10.02.2016, 14:10
fain arata

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking