Clatite romanesti - Radu Anton Roman

Postat de Lia1 in Prajituri
28 Dec 2014 | 7567 vizualizari

Clatita mioritica a lui Radu Anton Roman este supla si deloc poroasa ca cea frantuzeasca, este elastica si la reincalzire (cele cu umplutura sarata) isi pastreaza prospetimea, nu devine casanta si uscata iasca precum cealalta. Reteta pentru clatite este atat de simpla, incat toata viata mea am preparat-o din ochi si laptele in amestec cu apa minerala, conform folclorului culinar. Stiam care trebuie sa ii fie consistenta amestecului la final, de mancat se mancau oricum. Gresit procedat! Pana si la o reteta simpla ca aceasta trebuie sa respecti anume proportii si tips-uri, dovada ca, nici nu imi mai amintesc de cand n-am mai facut clatite atat de fine si elastice, care sa se topeasca in gura de bune.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 29.12.2014, 22:27
Ce atmosfera frumoasa acolo la tine!
la 30.12.2014, 22:48
la 21.06.2021, 14:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking