Clatitele cu crema de branza si ardei copt

Postat de adnia in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2013 | 3183 vizualizari
Clatitele cu crema de branza si ardei copt

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -2 oua
  • -1 cana faina de orez in amestec cu faina de nuci (eu le-am pastrat pe cele rezultate in urma prepararii unui lapte de orez cu nuci, dar voi puteti sa le adaugati uscate)
  • -1 cana lapte (eu am pus lapte de orez cu nuci, preparat de mine, dar puteti folosi orice fel de lapte va place)
  • -putina sare
  • -faina alba, cat cuprinde, pt. a forma aluatul de clatite.
  • -crema fina de branza (preparata in casa sau de tip Philadelphia)
  • -cateva fasii de ardei copt

Mod de preparare

 Prepararea a fost foarte rapida: am facut clatitele, apoi le-am umplut cu crema de branza si am presarat fasiile de ardei copt, am rulat strans si am dat la rece. Cu putin timp inainte de servire, am taiat felii si am fixat cu o scobitoare de cocktail.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatitele cu crema de branza si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Garnitura de cartofi Byron

Postat de Corina33

Garnitura de cartofi Byron

Cartofii spalati bine, se pun la fiert in multa apa cu sare si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute. Ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem in doua si ii scobim de miez...

Citeste continuarea

Pogacele cu leurda

Postat de sufletista

Pogacele cu leurda

Intr-un bol adaugam faina,sarea,drojdia,amestecam facem o gaura in mijloc adaugam oul batut,smantana,margarina si incepem sa framantam un alaut omogen si nelipicios.(daca este nevoie adaugam apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2013, 17:24
Delicios!
la 07.04.2013, 17:25
Arata bestial! Wow!
la 07.04.2013, 17:29
la 07.04.2013, 17:31
Buna rau!
la 07.04.2013, 17:42
ce fain arata

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking