Ingrediente
Mod de preparare
Carnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie.
O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat, foaia de dafin,vin şi apă sau supă de legume.
Închidem caserola, conectam furtunul aparatului în poziţia de vidare, dăm drumul aparatului Food Saver, apoi când tot aerul e scos, rasucim butonul caserolei conform săgeţilor către poziţia închis şi deconectam furtunul.
Se dă caserola la frigider pentru 20-30 de minute, după care o putem devida.
Carnea marinată se pune într-un vas de yena cu ulei şi lăsăm la cuptor la foc mediu să se pătrundă bine şi să se rumenească frumos.
Eu am servit alături de sărmăluţe în foi de ştevie.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coastă de miel la cuptor pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|