Ingrediente
- 700 gr coaste de caprioara
- 2 bucati ceapa
- 3-4 linguri ulei
- 300 gr rosii pasate
- 1 borcan ciuperci feliate
- sare
- piper negru boabe
- 2-3 foi de dafin
- boia dulce
- cimbru
- oregano uscat
- 100 ml vin rose
- patrunjel verde tocat fin
- usturoi maruntit
- mamaliga pentru servit
Mod de preparare
Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas.
Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi.
Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins. Lasam ceapa sa se inmoaie usor, apoi adaugam carnea cu tot cu vin. Lasam sa fiarba pana vinul scade, apoi acoperim cu apa calda si fierbem la foc mic pana carnea se inmoaie.
Adaugam rosiile, sare, oregano, boiaua, ciupercile scurse si clatite si fierbem pana sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul maruntit. Servim cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|