Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

Postat de katty in Mancaruri cu carne
31 Mai 2020 | 4738 vizualizari
Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

Ingrediente

  • 700 gr coaste de caprioara
  • 2 bucati ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 gr rosii pasate
  • 1 borcan ciuperci feliate
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • oregano uscat
  • 100 ml vin rose
  • patrunjel verde tocat fin
  • usturoi maruntit
  • mamaliga pentru servit

Mod de preparare

Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas.

Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi.

Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins. Lasam ceapa sa se inmoaie usor, apoi adaugam carnea cu tot cu vin. Lasam sa fiarba pana vinul scade, apoi acoperim cu apa calda si fierbem la foc mic pana carnea se inmoaie.

Adaugam rosiile, sare, oregano, boiaua, ciupercile scurse si clatite si fierbem pana sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul maruntit. Servim cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din omleta cu miez de lapte

Postat de merisor67

Rulada din omleta cu miez de lapte

Spargem ouale intr-un bol, le batem bine cu sare, adaugam laptele si grisul si lasam putin la odihnit pentru a se umfla putin grisul, cateva minute.feliem subtire sunculita Tocam ceapa...

Citeste continuarea

Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker

Postat de panacris

Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker

Multicooker-ul se conectează la sursa de curent, se apasă tasta Meniu, apoi se programează FRY pentr cca. 10 minute,se adaugă uleiul de rapiță și șase  ciocănelele curățate și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2020, 19:27
la 31.05.2020, 19:39
Vreau și eu căprioară :S Cred că doar o singură dată am gustat, acum vreo 10 ani
la 31.05.2020, 19:46
Delicatese !
la 31.05.2020, 19:57
Aici nu ma bag, ii las loc Clementinei!
la 31.05.2020, 21:32

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking