Ingrediente
- 600 gr coaste de caprioara
- 200 gr rosii pasate
- 1 lingura pasta de ardei
- 150 gr masline negre
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- 2 foi de dafin
- maghiran uscat
- boia dulce
- 150 ml vin rosu
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita rasa zahar
Mod de preparare
Taiem coastele in bucati potrivite. Le spalam si le asezam intr-un vas cu capac. Peste ele punem cimbru, maghiranul, boiaua, sare, piper, foile de dafin, uleiul si vinul. Amestecam bine si punem capacul. Dam vasul la frigider pentru cateva ore minim sau pana a doua zi.
A doua zi punem coastele cu tot cu vinul si condimentele in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, pornit pe functia Slow pentru 6 ore. In functie de cat de frageda este caprioara, timpul poate varia. Dupa aproximativ 4 ore am pus rosiile, pasta de ardei, maslinele, sare, piper, maghiran si zaharul si am lasat pana sosul s-a legat.
Servim coastele cu orez brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|