Ingrediente
- cca 800 g coaste de miel
- 2 cartofi mai maricei
- 5-6 catei de usturoi
- condimente Fuchs Aglio e Olio ( stiu ca nu-s condimente pentru miel, dar mie imi plac si le-am folosit si la miel)
- rozmarin pentru cartofi
- 1 pahar cu vin alb
- 2-3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare
Am scos coastele de la congelator, le-am lasat sa se dezghete, le-am taiat in doua, le-am uscat cu un servet, apoi le-am uns cu ulei, am presarat sare si condimente Fuchs. Curatam cateii de usturoi si ii taiem bucatele mai mici, curatam cartofii si ii taiem in 6. Intr-o tava de ceramica asezam o bucata mare de hartie de copt, suficienta cat sa putem sa o strangem si sa o legam cu coastele inauntru. Asezam coastele, usturoiul, cartofii, presaram rozmarin peste cartofi, strangem hartia de copt si o legam , turnam vinul in tava, bagam tava la cuptor, cca 2 ore la foc moderat, apoi scoatem tava din cuptor si dezlegam hartia de copt, bagam din nou la cuptor sa se rumeneasca bine pe o parte si pe alta, cca 30 min la foc mic. M-am lins pe degete la propriu.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu cartofi si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|