Coaste de miel la cuptor

Postat de MotanLaOale in Oaie
14 Apr 2018 | 7077 vizualizari
Coaste de miel la cuptor

Mie imi plac foarte mult coastele de la orice animal. "Bunatati de Paste"

Ingrediente

  • coastele de la un miel (aproximativ 2 kg)
  • 50 ml ulei
  • 2 legaturi usturoi verde
  • boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs.

Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei.

Se presara vegeta, boia, piper pe ambele parti.

Se pune un pahar de apa si se stropesc si coastele.

Se introduce tava cu coastele de miel in cuptor pentru 50-55 minute.

Din cand in cand se intoarce si se ung coastele de miel cu sosul din tava.

Cand sunt gata se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 10 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Coastele de miel se scot din cuptor, se lasa 5 minute si se mai ung cu sosul din tava si se pot servi.

Se pot servi cu garnitura sau fara.

Eu prefer coastele de miel cu usturoi verde si paine proaspata, sa le simt gustul.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de miel la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpa de miel la cuptor

Se spala bine pulpa de miel, apoi se curata de pielite si grasimea in exces. Se cresteaza apoi pe o parte si pe cealalta in mai multe locuri. Se prepara o marinada din 150 ml ulei, 200 ml vin...

Citeste continuarea

Coastă de miel la cuptor pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de madi_marin

Coastă de miel la cuptor  pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2018, 13:51
Costitele sunt in topul preferintelor
la 14.04.2018, 14:23
Cum zice Miha!
la 14.04.2018, 16:59
la 14.04.2018, 18:28
pfoa!
la 14.04.2018, 18:36

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking