Coaste de miel la cuptor pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de gaby_d in Oaie
14 Apr 2016 | 3078 vizualizari
Coaste de miel la cuptor pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Este cineva in site care atunci cand pomeneste cuvantul "coaste" sa nu se gandeasca la Clementina? :))

Ingrediente

  • coaste de miel
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei usturoi (pisati bine)
  • oregano
  • rozmarin
  • patrunjel verde tocat
  • putin ulei
  • miere

Mod de preparare

Pregateste coastele de miel, aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare Food Saver.

Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru marinare cu exceptia mierii.

Unge cu pensula coastele cu marinada. Aseaza-le in caserola pentru marinare.

Toarna marinada ramasa deasupra.

Conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver, roteste butonul in directia "vidare" si videaza continutul caserolei repetand operatiunea de 3 ori.

Roteste butonul in dreptul semnului "blocare" si lasa caserola la rece pentru 30 minute.

Aseaza coastele intr-un vas termorezistent, unge-le cu putina miere si toarna putina marinada in vas.

Acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor la 190 grade pentru 30 minute.

Scoate folia si mai lasa la cuptor pana ce coastele se rumenesc frumos.

Am servit cu rIssoto cu ciuperci si gogosari in otet.

Au un defect, prea putina carne :))))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra

Postat de mihaelar63

Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra

Pulpa de berbecut cu os se spala bine, se sareaza si se unge cu untura. Foile de varza se desfac frunza cu frunza de pe capatana. Daca varza are nervuri foarte groase se...

Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de gaby_d

Friptura de miel la cuptor pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Pregateste caserola de marinare Food Saver. Intr-un bol amesteca mustarul cu putina bere. Omogenizeaza. Adauga restul de bere, sosul de de soia, rozmarinul, menta, sare si piper dupa gust....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2016, 17:03
Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo si nu ma mai joc....
la 14.04.2016, 17:09
Yamiii, ce bunatate! X:
la 14.04.2016, 17:14
la 14.04.2016, 17:15
la 14.04.2016, 17:16
Tu ce faci?Mănânci mielul înainte?)

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking