Ingrediente
- 1,2 kg coaste de porc
- 1/2 pahar cu vin alb
- 4 cartofi mari
- 4 catei de usturoi
- 1/2 zeama de lamaie
- 50 gr ulei de masline
- rozmarin
- sare, piper
- 50 g miere
Mod de preparare
Spalam bine coasta de porc. O crestam usor si o punem intreaga intr-un castron. Peste coaste presaram usturoiul taiat feliute. Facem un amestec din uleiul de masline, vin, zeama de lamaie, miere, rozmarin, sare, piper si ungem pe ambele parti coasta intreaga de porc.
Cartofii ii curatam si ii taiem felii potrivite si ii punem alaturi de coaste in castron. Lasam 10-15 minute ingredientele in bait. Intr-un vas de yena punem coastele, cartofii si sosul ramas si d-am la cuptor la 200 de grade. Se lasă la cuptor 30-45 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|