Ingrediente
- 4 bucati coasta de porc
- sare
- piper negru macinat
- boia dulce/iute
- cimbru uscat
- putin ulei
- 4 cartofi
Mod de preparare
Punem bucatile de coasta intr-un vas cu capac, adaugam sare, piper, cimbru si boia dulce/iute dupa gust. Masam putin carnea, apoi turnam bere cat sa acopere coastele. Punem capacul si dam vasul la frigider pentru cel putin cateva ore sau de seara pana a doua zi. A doua zi punem coastele cu tot cu zeama intr-o tava, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 1/2 de ora.
Intre timp curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem in sferturi pe lungime. Ii presaram cu sare, piper, cimbru si boia. Scoatem tava, dam jos folia si punem cartofii.Ridicam bucatile de coasta peste cartofi, mai adaugam putina boia si stropim coastele cu putin ulei. Dam tava la cutor pana coastele se rumenesc si cartofii se inmoaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in bere cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|