Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja

Postat de Corina33 in Porc
11 Sep 2015 | 3211 vizualizari
Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja

Bune de te lingi pe dejte! ;)

Ingrediente

  • 500-600 g coaste de porc
  • 1-2 linguri miere
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri ketchup iute(sau pasta de rosii)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 lingurite boia(iute am pus eu)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita usturoi granulat(sau 2-3 catei pisati)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper proaspat macinat
  • 1,5 kg cartofi noi mici
  • 3-4 linguri ulei
  • sare de mare, piper

Mod de preparare

Se amesteca mierea cu mustarul, ketchup-ul si uleiul se masline. Se adauga cimbrul, boiaua, usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Ungem coastele de porc cu acest sos, le punem intr-un bol, le acoperim cu o folie si le dam la frigider pentru minim o ora. Dupa o ora, le scoatem din frigider si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 50-60 de minute.

Cartofii ii spalam bine si ii punem la fiert in apa cu sare pentru circa 10 minute. Apoi ii scurgem de apa, ii stropim din belsug cu ulei, ii condimentam cu sare si piper, apoi ii asezam in tava langa coaste si ii dam la cuptor pentru circa 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui de porc cu cartofi

Postat de licurici_lra

Frigarui de porc cu cartofi

Carnea se spala bine, se taie cubulete si se amesteca cu sosurile (barbecue si chilli), apoi se baga la frigider cateva ore sau peste noapte. Ceapa se taie cuburi potrivite. Betele pentru...

Citeste continuarea

Carne de porc gatita la tuci

Postat de Constelatialeu

Carne de porc gatita la tuci

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2015, 21:58
Vai, Corina! Vai! M-ai terminat, am să visez la noapte.
la 11.09.2015, 22:04
Lasa ca mananc eu ca Padre a lesinat )))))))
la 11.09.2015, 22:04
mi-ai facut pofta ieri cu chiftelutele in aluat azi cu coastele astea ) ....sa-ti mai spun ca am facut si eu azi chiftele in aluat de bere? )))....doamne cum mirosea in casa!!! Mi-a zis iubitul cica"astea-s delicateseeee, sa mai faci!" )) in curand voi posta si reteta
la 11.09.2015, 22:06
Vaaaai, cum arata!
la 11.09.2015, 22:06
Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,v-ati dat toti la coaste...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking