Coaste la cuptor
Postat de mitinita
Se pregatesc ingredientele. Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare. Se ung bine cu sos pe toata suprafata. Se pun intr-o caserola si se dau la rece,...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareCarnea se fasoneaza si se cresteaza jumatate, dupa fiecare os. Se pune uleiul in tava si se unge bucata de carne bine, pe ambele parti. Se presara pe ambele parti cu vegeta, piper, boia, cimbru si condiment pentru carne de porc. Se pune in tava vinul si 200 ml apa si se stropeste si carnea. Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 3 ore. Se intoarce de 2-3 ori si se stropeste cu zeama din tava cat mai des. Cand sunt facute, trebuie sa se desprinda de pe os. Se taie fiecare coasta si se serveste cu garnitura sau fara, dar neaparat cu muraturi. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|
Postat de mitinita
Se pregatesc ingredientele. Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare. Se ung bine cu sos pe toata suprafata. Se pun intr-o caserola si se dau la rece,...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Costita de porc se feliaza in bucati potivite -cam de 3 degete latime. Puneti la fiert costita in apa cu suc de mere .Sarati . Acum se pune si ceapa , usturoiul , boabele de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|