Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

Postat de MotanLaOale in Paste
14 Aug 2021 | 3325 vizualizari
Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

"Retete de suflet"

Ingrediente

  • 500 g paste Cometti rigati
  • 300 g branza telemea de oaie
  • 300 g smantana
  • 300 g carnati cabanosi
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Carnatii se taie rondele si se prajesc pana se rumenesc frumos.

Intr-un castron, se amesteca branza rasa, cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza, cu carnatii prajiti si se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele omogenizate si se niveleaza.

Se presara deasupra cascaval ras.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 de minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Canelloni cu spanac si branza

Postat de panacris

Canelloni cu spanac si branza

Spanacul se pune direct într-un vas la gătit, cu puțin ulei de măsline și usturoi pisat, cca. 5 minute pentru a se îmbina gusturile ;) Am luat varianta de la LIDL, congelat și...

Citeste continuarea

Tortelini cu branza si sos pesto

Postat de cristeena20

Tortelini cu branza si sos pesto

-Punem apa la fiert si cand da in clocot punem sare si pastele praspete . Dupa 3-5 minute stingem si le scurgem.  - In prealabil am facut sosul pesto: Intr-un vas punem frunzele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2021, 18:00
Delicioase!
la 14.08.2021, 19:36
Simplu si gustos!
la 14.08.2021, 20:47
la 14.08.2021, 21:46
Bună idee!
la 15.08.2021, 10:59
Motanele te-ai dat la alte limbi, nu mai parlesti pe romaneasca?

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking