Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

Postat de MotanLaOale in Paste
14 Aug 2021 | 3235 vizualizari
Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

"Retete de suflet"

Ingrediente

  • 500 g paste Cometti rigati
  • 300 g branza telemea de oaie
  • 300 g smantana
  • 300 g carnati cabanosi
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Carnatii se taie rondele si se prajesc pana se rumenesc frumos.

Intr-un castron, se amesteca branza rasa, cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza, cu carnatii prajiti si se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele omogenizate si se niveleaza.

Se presara deasupra cascaval ras.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 de minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu rosii si ciuperci

Postat de xana

Paste cu rosii si ciuperci

Taiem ciupercile si un catel de usturoi in felii si le calim intr-o tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc usor. Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 2-3 minute. Dam...

Citeste continuarea

Macaroane in stil american

Postat de RuxyRux

Macaroane in stil american

V-am fotografiat tipul de macaroane, de cascaval si branza pentru ca vreau sa va iasa exact cum mi-au iesit mie. Macaroanele se fierb  in apa cu sare dupa indicatia de pe  ambalaj( in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2021, 18:00
Delicioase!
la 14.08.2021, 19:36
Simplu si gustos!
la 14.08.2021, 20:47
la 14.08.2021, 21:46
Bună idee!
la 15.08.2021, 10:59
Motanele te-ai dat la alte limbi, nu mai parlesti pe romaneasca?

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking