Ingrediente
- 400 gr bucatini [ macaroane mai subtiri ]
- sare
- 100 ml ulei masline
- 200 gr somon afumat
- 200 gr ton cuburi in saramura din conserva
- 300 gr mazare verde congelata
- 300 gr borumb boabe din conserva
- 3 cepe verzi
- 3 catei usturoi
- 1 ardei iute
- 4 rosii
- patrunjel verde
Mod de preparare
- Puneti la fiert ina pa clocotita cu sare pastele rupte bucati . Fierbeti respectand instructiunile de pe pachet . Cand sunt fierte se scurg de apa .
- Spalati legumele .Feliati ceapa , usturoiul si ardeiul .
- Clatiti cu apa rece si scurgeti mazarea . Repetati operatia cu porumbul boabe .
- Intr-o tigaie mare puneti la prajit usturoiul , imediat adugati mazarea congelata .
- Dupa 5 minute adugati ceapa feliata , ardeiul si somonul taiat bucatele .
- Acum se aduga si boabele de porumb . Sarati si lasati cateva minute sa se intrepatrunda gusturile .
- Trageti tigaia de pe foc si amestecati totul cu paste , patrunjel verde taiat marunt si cu tonul scurs de lichid .
- AM gustat si am decis ca este nevoie de ceva acrisor care sa echlibreze gustul asa ca am adugat si rosii taiate bucati .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|