Ingrediente
- O conopida (400 gr)
- 50 gr unt
- 2 linguri faina
- 500 ml lapte
- 200 ml iaurt
- Telemea,mozzarella,brânza topita
- Cascaval si parmezan
- Cârnaciori picanţi
- Sare,piper,nucşoara
- Marar verde
Mod de preparare
Conopida am desfacut-o buchetele si am fiert-o în apa cu sare.
Cârnaciori i-am prajit putin.
Untul l-am topit într-o tigaie,am adaugat faina ,am lasat sa se prajeasca putin,apoi am pus laptele si am amestecat continuu.Am fiert sosul pana se îngroasa .Am pus si iaurtul,am condimenteat,apoi am pus si cele trei feluri de branza ,telemeaua razuita,iar mozzarella si branza topita bucatele.
La urma si mararul verde.Mie-mi place mult marar la conopida.
Intr-un vas de ceramica am pus un strat de sos,am asezat conopida si carnaciorii,am acoperit cu sos,am razuit cascaval si parmezan si am pus totul la cuptor pâna s-a rumenit frumos.
Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu sos de brânză" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|