Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci

Postat de timea in Mancaruri de legume
22 Noi 2014 | 8431 vizualizari
Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci

O mancare usoara plina de legume si arome. Nu are cum sa nu va placa asa ceva si va invit sa incercati si voi reteta mea.

Ingrediente

  • 1 zucchini
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 4 lingurite sos de soia
  • 1 borcan mic ciuperci
  • 1 conserva naut
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru servit: 400 gr piept de pui condimentat dupa preferinte

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele iar conservele le scurgem de apa (nautul il spalam intr-o sita).

Taiem pe rand toate legumele, rondele subtiri.

Incingem intr-o tigaie adanca uleiul de masline si adaugam pe rand legumele,  lasandu-le la calit la foc mare doar cateva minute (4-5 ).

Adaugam pudra de chimen si ghimbirul, sosul de soia si un pic de piper.

Mai lasam pe foc aprox 3-4 minute pentru a se imbina aromele.

Eu de aici am impartit legumele in doua pentru ca eu nu mananc ciuperci iar sotul nu a vrut naut :), dar voi le puteti pune impreuna toate daca va plac.

Ciupercile calite in putin ulei de masline si cu usturoiul tocat marunt, vin amestecate cu legumele.

Iar restul de legume in care adaugam nautul si 2 catei de usturoi tocat, le calim inca 1-2 minute.

Servim legumele cu piept de pui grill.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Cartofi cu porumb dulce

Postat de caroline

Cartofi cu porumb dulce

Punem o tigaie cu ulei la incins la foc potrivit spre iute. Cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, presarand putina sare. Cand sunt gata, ii scoatem pe un servet de hartie pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2014, 19:47
la 22.11.2014, 19:52
super!
la 22.11.2014, 19:53
ce bune sunt
la 22.11.2014, 20:04
clar imi place! Bravoo!!
la 22.11.2014, 20:05
bun bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking