Ingrediente
- O conopida mijlocie
- 2 oua
- 5 linguri cu faina
- sare,piper dupa gust
- 150 ml lapte de la frigider
- o legatura de marar
- si 50 gr branza telemea
- ulei 200 gr pentru prajit
Mod de preparare
Se curata conopida in buchete si se spala.Intr-o oala potrivita se pune apa la fiert cu putina sare si cand apa a clocotit se adauga conopida.Cand este fiarta se rastoarna imediat intr-o sita si se lasa la rece. Din oua,faina,lapte se face o pasta ca o smantana in carese adauga branza faramata si conopida bine scursa ,se asezoneaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si cu o lingura de supa se ia portii din castronul cu toate ingredientele.Se rumenesc si pe o parte si pe cealalta.
Pofta mare,
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Pane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|