Ingrediente
- 2,5 kg peste
- 400 ml bulion
- 100 ml otet
- 20 linguri ulei
- piper macinat (dupa gust)
- sare mare (aprox.2 lg)
- apa
Mod de preparare
Curatim pestele si il punem in oala slow cooker Crock-Pot. In otet am dizolvat sarea. Adaugam peste pește otetul cu sarea, bulionul, uleiul si piperul si vom completa cu apa, cat sa cuprinda toata compozitia.
Setam aparatul pe low si 9 ore. Fierbem pana cand lichidul a scazut aproape de tot si oasele pestelui s-au inmuiat.
Cand este gata, punem pestele in borcane, usor ca se sfarma, capsam si punem la baie de abur, 40 min. de cand a inceput apa sa fiarba. Dupa ce s-a racit apa, se scot din oala si se pastreaza in camara.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de peste in bulion la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|