Copan impanat cu usturoi si carnat de casa in vas roman
Postat de Bunica in Curcan 6 Ian 2014 | 2982 vizualizari
Asa cum v-am spus pulpa a fost foarte mare si am ales sa fac doua feluri.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 06.01.2014, 16:25
Buni , verifica un pic denumirea ... ti-e fomica ? cred si io , la asa bunatate
la 06.01.2014, 16:27
sarmanul curcan, cate ai mai facut din el ..foarte bunnn
la 06.01.2014, 16:30
Multumesc mult,Diana!Am constatat ca n-am veioza aprinsa)
la 06.01.2014, 16:31
cum arata
la 06.01.2014, 16:33
bun bun
la 06.01.2014, 16:44
Ce bunatate
la 06.01.2014, 17:00
bun de tot!!!!!!!!
la 06.01.2014, 17:01
tare bine arata!
la 06.01.2014, 17:03
Buni )))))))
la 06.01.2014, 17:05
Se mai intampla ; sper ca nu te-am deranjat ; nu-s ce boala sa fac , nu ma pot abtine ... mama ei de zodie (buna ptr mine si inghiontitoare ptr cei din jur)
la 06.01.2014, 17:29
delicios
la 06.01.2014, 17:43
Arata biiiine de tot Bunica
COMENTEAZA