Copanele cu fasole galbena la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Pui
18 Iul 2010 | 4356 vizualizari
Copanele cu fasole galbena la cuptor

Ingrediente

  • 6 copanele de pui
  • 1 kg fasole galbena
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • ardei galben
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
  • 1 canita vin rosu

Mod de preparare

copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful.

se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol.

Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine.

ceapa se curata si se taie marunt.

morcovul se curata si se taie rondele.

rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.

ardeiul galben se taie patratele.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

peste se pune ceapa si rosiile 3-4 min.

apoi se pune fasolea galbena ,morcovul si ardeiul.

se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba cam pe jumatate.

apoi pasta de tomate se amesteca cu piper,sare si putina apa se toarna peste fasole si se mai fierb cateva min.

cat timp facem fasolea copanelele se pun intr-o tava si se dau la cuptor sa se faca cam pe 3 sferturi.

asadar avem fasolea pe jumatate fiarta si copanelele pe 3 sferturi.

se ia un vas yena ,se unge cu putin ulei se pun copanele si fasolea galbena printre ele.

se da la cuptor si cand e gata se scoate si se serveste.

noi am servit cu castraveciori murati....tare bun a mai fost!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu fasole galbena la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi taranesti cu carne de pui

Postat de eumimi

Cartofi taranesti cu carne de pui

  Punem carnea de pui la fiert si o lasam sa fiarba bine. Separat fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi. Amestecam ardeiul boia cu sare si ghimbir macinat. Presaram...

Citeste continuarea

Rulada de pui cu legume

Postat de CameliaComan

Rulada de pui cu legume

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2010, 20:53
buuun!
la 18.07.2010, 21:24
Acum venim la masa,am papat si ciorba[bs
la 18.07.2010, 21:31
la 18.07.2010, 22:18
bun bun rocsi. vin si eu.
la 18.07.2010, 23:14
si eu trebuie sa fac zilele astea fasolea ca se strica in frigider

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking