Copanele pane, cu pesmet

Postat de vasimur in Pui
8 Oct 2017 | 4045 vizualizari
Copanele pane, cu pesmet

Copănele pane, crocante, delicioase și ușor de făcut, oare cui nu-i plac?   Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 porții.

Ingrediente

  • 4 copănele
  • 2 ouă
  • 3 linguri cu vârf, de făină
  • 3-4 linguri cu vîrf, de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • ulei

Mod de preparare

Se spală copănelele, se scurg bine de apă și se șterg cu un prosop de bucătărie sau cu prosoape de hârtie.

Se bat ouăle și se încorporează făina. Se amestecă bine și se lasă 5-10 minute, ca să se omogenizeze.

Se toarnă ulei într-o cratiță și se încinge bine.

Se tăvălesc copănelele prin compoziția preparată anterior, după care se dau prin pesmetul în care am pus: sare, boia de ardei și piper, după gust.

Se pun copănelele la prăjit, în uleiul încins. Se rumenesc pe ambele părți la foc potrivit, ca să nu se ardă. Când sunt gata, se scurg de ulei pe câteva prosoape de hârtie și se pun într-un vas.

Copănelele pane se pot servi cu cartofi piure, natur, prăjiți sau cu pilaf de orez și cu murături.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane, cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele pane cu pilaf de orez

Postat de pusikmea

Copanele pane cu pilaf de orez

Spalam bine copanelele, dupa care le crestam din loc in loc. Din oua, faina, sare, piper pregatim un aluat asemanator cu cel de clatite. Condimentam copanelele, apoi le scufundam in aluat si le...

Citeste continuarea

Copanele pane

Postat de sufletista

Copanele pane

Carnea o spalam bine dupa care o crestam putin din loc in loc,le condimentam cu sare si piper dupa gust, Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare,piper,boia de ardei dupa gust,adaugam faina cat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2017, 20:17
Da, foarte crocante și ademenitoare...!
la 08.10.2017, 20:19
la 08.10.2017, 20:23
Mulțumesc mult Vladimir!
la 08.10.2017, 20:51
Ce as servi si eu un copan crocant...
la 08.10.2017, 20:57

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking