Ingrediente
- un piept de pui
- felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata)
- felii de cascaval ( eu am pus afumat)
- sare
- piper
- 2 oua mai mici
- faina
- pesmet
Mod de preparare
Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare fileu punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare fileu de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.
Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.
Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|