Cordon Bleu

Postat de cristeena20 in Pui
5 Ian 2015 | 10839 vizualizari
Cordon Bleu

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 8 felii cascaval
  • 2 felii sunca praga
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina , pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare, piper alb macinat si putin praf de usturoi.

Pe fiecare felie aranjam cate 2 felii subtiri de cascaval , apoi cate o felie de sunca si mai punem iar cate o felie-doua de cascaval. Rulam cu mare grija si inchidem rulada cu ajutorul scobitorilor. 

Batem un ou cu furculita. Trecem ruladele prin faina amestecata cu sare , piper si usturoi , apoi prin ou si la final le imbracam bine in pesmet. Le prajim la foc mediu cu grij pe toate partile. 

Le scoatem pe un servet absorbant si il taiem in bucati potrivite dupa preferinta.

Se servesc cu garnitura dupa preferinta- eu am facut orez cu mazare si carnati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon bleu din piept de pui

Postat de panacris

Cordon bleu din piept de pui

Pieptul de pui se tranșează, adică se taie pe din două, pe lung, apoi se bate ușor, să se aplatizeze. Astfel se obțin 8 bucăți de file din piept de pui. Pe fiecare felie se așează...

Citeste continuarea

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Postat de autodiag

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea. Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2015, 18:04
la 05.01.2015, 18:08
la 05.01.2015, 18:09
Vin cu Adi in Portugalia, ca adora cordonul bleu
la 05.01.2015, 18:14
va astept oricand cu drag
la 05.01.2015, 18:14

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking