Ingrediente
- 1 bucata piept de pui(1/2Kg)
- 2 oua
- pesmet
- mustar
- putin lapte dulce(1 lingura)
- putina faina
- felii de cascaval afumat de la DELACO
- felii de kaizer afumat
- 6 cartofi
- delikat
- unt
- ulei
Mod de preparare
Am feliat pieptul de pui si l-am batut putin cu batatorul de snitele.
La mijlocul fiecarei felii de piept de pui am pus o felie de cascaval si una de kaizer si am impaturit.
Din oua, mustar, lapte, putin delikat si faina am facut o compozitie groasa ca la clatite. Am trecut rulourile intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si la sfarsit prin pesmet si le-am prajit in ulei.
Carofii curatati si spalati i-am taiat in patru si i-am pus in tava unsa cu unt. Am presarat delikat si i-am dat la cuptor pentru 35-40 minute.
Cand i-am scos am presarat cascaval ras.
Am servit cu castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|