Cordon bleu cu cartofi la cuptor

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
17 Iul 2012 | 6530 vizualizari
Cordon bleu cu cartofi la cuptor

Asta mi-au comandat baietii pentru cina si m-am executat!

Ingrediente

  • 1 bucata piept de pui(1/2Kg)
  • 2 oua
  • pesmet
  • mustar
  • putin lapte dulce(1 lingura)
  • putina faina
  • felii de cascaval afumat de la DELACO
  • felii de kaizer afumat
  • 6 cartofi
  • delikat
  • unt
  • ulei

Mod de preparare

Am feliat pieptul de pui si l-am batut putin cu batatorul de snitele.

 La mijlocul fiecarei felii de piept de pui am pus o felie de cascaval si una de kaizer si  am impaturit.

Din oua, mustar, lapte, putin delikat si faina am facut o compozitie groasa ca la clatite. Am trecut rulourile intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si la sfarsit prin pesmet si le-am prajit in ulei.

Carofii curatati si spalati i-am taiat in patru si i-am pus in tava unsa cu unt. Am presarat delikat si i-am dat la cuptor pentru 35-40 minute.

Cand i-am scos am presarat cascaval ras. 

Am servit cu castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67

Perisoare in sos de usturoi verde

Pentru perisoare, amestecam carnea cu ceapa trecuta prin masina de tocat, patrunjelul tocat marunt, condimentele, orezul si ouale, omogenizam bine compozitia si incepem sa formam perisoarele de...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Tarta cu branza si carnati

Se prepara aluatul. Intr-un bol se pune faina, sarea si praful de copt. Untul rece se taie in bucati mici si se framanta cu varful degetelor pana devine un aluat nisipos. Se adauga oul, apa rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2012, 19:23
am invins lenea
la 17.07.2012, 19:23
ufff, ne faci pofta la ora asta...
la 17.07.2012, 19:30
foamea saraca invinge lenea
la 17.07.2012, 19:31
Vin la masa Maria!
la 17.07.2012, 19:33
a trebuit sa fac ceva rapid si asta au preferat.
Ina eu nu mai mananc la ora asta, doar ei

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking