Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
28 Sep 2015 | 3005 vizualizari
Perisoare si cartofi noi in sos  de rosii

Ingrediente

  • 250 g carne de vita
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 500 g cartofi noi
  • 1 cutie de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar
  • rozmarin
  • 1 cana supa de pui

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30 min.

Intre timp curatam cartofi si fierbem cat sa intre furculita in ei,ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece,

Scoatem amestecul de carne de la frigider si cu mainele umede formam perisoarele,le fierbem intr-o oala cu apa,sare si o crenguta de rozmarin,cca 10 min,

Intre timp tocam ceapa verde si o calim in putin ulei de masline,adaugam boaia de ardei, zahar,sare,piper,rosiile tocate,1 cana de supa de pui amestecam si adaugam perisoarele,cartofi si mai lasam sa fiarba cca 15 min pana sunt gata cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare si cartofi noi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mamaliga in straturi

Postat de caroline

Mamaliga in straturi

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Adaugam carnea tocata ,sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi...

Citeste continuarea

Chiftele din carne si legume, preparate la cuptor

Postat de AdrianUdrea

Chiftele din carne si legume, preparate la cuptor

Pornim cuptorul la 180 de grade, sa se incalzeasca cat timp pregatim compozitia pentru chiftele. Curatam ceapa si usturoiul si le trecem prin masina de tocat, direct peste carnea tocata....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2015, 13:23
gustoase!
la 28.09.2015, 13:27
ce bunatate ai gatit , delicios
la 28.09.2015, 13:30
Exact pe gustul meu! Si arata foarte bineeeee!
la 28.09.2015, 13:30
la 28.09.2015, 13:39
Ce gustos

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking