Cordon bleu cu salata verde

Postat de Oana in 2 Portii = 20 LEI
31 Ian 2017 | 15117 vizualizari
Cordon bleu cu salata verde

Un pranz sau o cina satioasa, cu minim de efort!

Ingrediente

  • 1 piept de pui – 500 gr
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • faina
  • pesmet
  • 150 gr sunca feliata
  • 150 gr cascaval feliat
  • ulei pentru prajit
  • + garnitura de salata verde cu dressing de lamaie, ulei de masline, sare si piper

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in doua si apoi, fiecare bucata tai-o pe orizontala, obtinand astfel 4 felii. Bate cu ciocanul de snitele fiecare bucata, intre doua folii de plastic.

Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si asaza pe fiecare bucata de carne felii de cascaval si sunca. Ruleaza strans si, daca doresti, poti prinde fiecare bucata cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.

Pregateste apoi o farfurie cu faina, una cu pesmet si una cu cele doua oua batute. Peste oua, pune sare, piper, usturoi granulat, boia dulce si oregano.

Trece fiecare rulou prin ou batut, faina, iar ou si apoi pesmet.

Pune uleiul intr-o tigaie mai adanca si lasa-l sa se incinga bine, apoi prajeste rulourile la foc potrivit, pana devin aurii. Intoarce-le pe toate partile, cu grija, sa nu te stropesti.

Lasa-le apoi sa se odihneasca 5 minute si taie cordon bleu-ul in felii.

Serveste-l alaturi de o salata verde asortata si un dressing de ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Spaghette cu somon si zucchini

Postat de Oana

Spaghette cu somon si zucchini

Fierbe separat spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Pune intr-o craticioara untul si uleiul, apoi usturoiul si zucchini taiat in jumatati de rondele...

Citeste continuarea

Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor

Postat de Oana

Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor

Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano. Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2017, 13:41
E cam galben cordonul asta.....)
la 31.01.2017, 14:01
Bun!
la 31.01.2017, 15:34
bun bun
la 31.01.2017, 16:30
Delicios!
la 31.01.2017, 18:17
delicios

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking