Ingrediente
- Ingrediente Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:
- 1 piept de pui fără os
- 6 felii șuncă presată
- 6 felii cașcaval
- muștar
- 200 gr făină de grâu
- 2 ouă
- amestec de pesmet panko
- sare și piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Cum se prepară Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:
Tranșează pieptul de pui astfel încât să obții 6 bucăți mari și subțiri. Bate carnea cu un ciocan special pentru a o fragezi și pentru a obține un strat subțire, potrivit pentru a rula. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper, apoi unge-le cu puțin muștar.
Pe fiecare bucată de carne, așază câte o felie de cașcaval și una de șuncă presată, apoi rulează totul.
Amestecă bine cele două ouă.
Treci fiecare rulou prin făină, ouă bătut și pesmet, apoi prăjește in ulei încins, la foc potrivit. Scoate rulourile pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.
Rulourile sunt gata pentru a fi savurate. Sunt delicioase!
Încearcă și rețeta de Pui Kievskaia, foarte gustos sau rețeta de Rulouri din piept de pui umplute.
Îți recomandăm și rețeta de Rulou crocant de pui umplut, o bunătate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|