Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

Postat de Bucataras in Pui
26 Iul 2024 | 204 vizualizari
Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

Bucură-te alături de Andra Mihail de o rețetă clasică de cordon bleu cu pui, brânză și șuncă. Află pașii simpli pentru a pregăti acest preparat delicios și impresionează-ți familia și prietenii cu un fel de mâncare irezistibil de gustos. Pentru a pregăti Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă, ai nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, muștar, ouă, făină, pesmet, șuncă și cașcaval.

Ingrediente

  • Ingrediente Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:
  • 1 piept de pui fără os
  • 6 felii șuncă presată
  • 6 felii cașcaval
  • muștar
  • 200 gr făină de grâu
  • 2 ouă
  • amestec de pesmet panko
  • sare și piper
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Cum se prepară Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:

Tranșează pieptul de pui astfel încât să obții 6 bucăți mari și subțiri. Bate carnea cu un ciocan special pentru a o fragezi și pentru a obține un strat subțire, potrivit pentru a rula. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper, apoi unge-le cu puțin muștar.

Pe fiecare bucată de carne, așază câte o felie de cașcaval și una de șuncă presată, apoi rulează totul. 

Amestecă bine cele două ouă. 

Treci fiecare rulou prin făină, ouă bătut și pesmet, apoi prăjește in ulei încins, la foc potrivit. Scoate rulourile pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.

Rulourile sunt gata pentru a fi savurate. Sunt delicioase!

Încearcă și rețeta de Pui Kievskaia, foarte gustos sau rețeta de Rulouri din piept de pui umplute.

Îți recomandăm și rețeta de Rulou crocant de pui umplut, o bunătate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciuperci umplute (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Ciuperci umplute (reteta video)

Spalati ciupercile si indepartati-le coditele. Stergeti palariile ciupercilor cu prosoape de hartie si puneti-le deoparte. Pentru umplutura caliti ceapa pana ce devine translucida si se inmoaie,...

Citeste continuarea

Mancare de pui cu castraveti

Postat de MotanLaOale

Mancare de pui cu castraveti

Castravetii se taie rondele si se pun la fiert in apa rece. Dupa ce au fiert 3 minute se pun la scurs si se arunca apa in care au fiert. Pulpele se fierb 20 minute in apa cu sare. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2024, 15:13
la 26.07.2024, 20:46
la 27.07.2024, 00:01
O rețetă pe care tot îmi promit să o încerc...
la 27.07.2024, 08:36

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking