Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
2 Aug 2024 | 1156 vizualizari
Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat

Andra Mihail ne arată o variantă delicioasă pentru a găti porumbul astfel încât să iasă crocant și aromat. Pentru Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos și aromat, ai nevoie de ingredientele următoare: porumb în lapte, ulei, condimente.

Ingrediente

  • Ingrediente Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
  • 3 bucăți de porumb în lapte
  • 60 ml ulei de măsline (sau unt)
  • 1 lgta miere de albine
  • chilli (boia de ardei iute)
  • pătrunjel uscat
  • sare și piper

Mod de preparare

Cum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat

Taie porumbul în sferturi și așază-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Într-un bol, combină uleiul de măsline cu sare, piper, miere, chilli și pătrunjel uscat. Amestecă bine toate ingredientele și unge bine fiecare bucată de porumb.

Pune tava la cuptor, la 200 grade C, pentru 15 minute sau până când porumbul capătă o crustă rumenă.

Servește porumbul copt ca gustare sau alături de o friptură. Este delicios și aromat.

Încearcă și rețeta de Porumb în crusta de șunculiță sau rețeta de Porumb fiert.

Îți recomandăm și rețeta de Porumb copt la grătar.

Poftă bună!

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Postat de licurici_lra

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina. Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen. Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la...

Citeste continuarea

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o amestecam cu zaharul pana la dizolvare, o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa minerala calduta, putin cate putin,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2024, 13:55
la 02.08.2024, 21:06
Imi place!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking