Cornulete cu cascaval

Postat de eduard_09 in Aperitive / Garnituri
7 Sep 2012 | 5505 vizualizari
Cornulete cu cascaval

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 25 g drojdie
  • 1 praf de sare
  • 150 ml lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns deasupra

Mod de preparare

Faina o amestecam cu sarea si zaharul, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia si putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si acoperim. Lasam 15 minute, dupa care adaugam untul taiat bucatele, oul, smantana si treptat laptele. Framantam aluatul, trebuie sa iasa elastic si nelipicios, acoperim si lasam cca 1 ora sa creasca.

Se intinde o foaie si se taie triunghiuri, asezam cate o feliuta de cascaval pe partea lata si rulam bine strans(ca sa evitam sa curga cascavalul)

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut cu 1 lingura lapte

Dam tava la cuptor cca 25 min pana se rumenesc frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov

Postat de Valclaudia

Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov

Amestecam drojdia cu zaharul sarea si apa calduta. Adaugam untul, cascavalul ras si semintele de in. Amestecam, punem faina si uleiul, framantam aluatul pana cand devine elastic si se poate...

Citeste continuarea

Cornulete sfaramicioase

Postat de ione21

Cornulete sfaramicioase

Încălzim uşor laptele şi dizolvăm drojdia în el, adăugăm zahărul şi punem făină cât să devină ca o smântână, apoi lăsăm la crescut; După ce şi-a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2012, 10:32
la 07.09.2012, 10:37
super!yammy
la 07.09.2012, 11:35
eu am trecut-o la favorite sa o incerc
la 07.09.2012, 11:36
la 07.09.2012, 11:47

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking