Cornulete cu marmelada

Postat de eduard_09 in Dulciuri
17 Oct 2013 | 3874 vizualizari
Cornulete cu marmelada

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 g iaurt
  • 2 oua
  • 5 linguri de untura
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • apa calduta
  • coaja de lamaie
  • 1 cub de drojdie
  • marmelada

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam faina cu coaja de lamaie, zaharul si sarea,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,acoperim si lasam la dospeasca 10 min,

Adaugam iaurtul,ouale batute,unturasi incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios(daca mai este nevoie adaugam apa calduta)acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Cand a crescut il vom imparti in 2 si formam cate o bila,

Intindem aluatul in forma de cerc pe masa infainata si taiem triunghiuri,adagam cate 1 lingurita de marmelada si rulam,

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Eu am facut din jumatate de coca cornulete si din cealalta pateuri cu marmelada

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cornulete bicolore

Postat de Criss

Desert cornulete bicolore

Intr-un bol se pune drojdia si o lingura de zahar, se amesteca pana se lichefiaza, apoi se adauga laptele caldut. Se lasa cateva minute, pana cand incepe sa se umfle.  Intr-un vas mai...

Citeste continuarea

Cornulete fragede cu gem

Postat de bitza

Cornulete fragede cu gem

Se freaca cu o lingura untura cu praful de copt stins cu otet si apa pana compozitia e omogena, va arata ca o maioneza.Se aduga faina si se framanta cu mana pana aluatul e omogen. Framantati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2013, 13:36
la 17.10.2013, 13:39
Vezi ca ai uitat drojdia la ingrediente
la 17.10.2013, 13:43
multumesc vladimir pt atentionare
la 17.10.2013, 13:44
Bun, ca în copilărie.
la 17.10.2013, 13:48

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking