Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

Postat de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2015 | 2954 vizualizari
Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

Ingrediente

  • 1 kg faina,
  • 3 oua+1 pt. uns,
  • 100 gr drojdie,
  • 200 gr unt sau margarina,
  • 100 gr zahar,
  • 400 ml lapte caldut,
  • 3-4 linguri ulei,
  • un praf de sare,
  • 1 cutie brinza topita,
  • 500 gr salam de porc,
  • 300 gr cascaval

Mod de preparare

Topim margarina sau untul la, foc mic. Dupa ce untul s-a topit il luam de pe foc, adaugam zaharul si amestecam bine. In alta cratita batem ouale, drojdia si sarea. Amestecam bine ouale cu drojdia sa nu aibe cocoloase. Adaugam untul si uleiul amestecam bine. Iar apoi la compozitie se adauga laptele, omogenizam compozitia.

Adaugam faina si framintam un aluat moale care sa nu se lipeasca de maini. Apoi lasam aluatul sa creasca 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut, formam 6 bile apoi fiecare bila se intinde in forma de cerc si taiem in 8 bucati. La capatul fiiecarui fisii se pune salamul, brinza topita si cascavalul{ras} se ruleaza si se aseaza in tava de copt unsa cu ulei,  se mai lasa la crescut inca 30 min apoi ungem cu ou  cu putin laptesi, bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele de dovlecei si cartofi

Postat de MotanLaOale

Chiftele de dovlecei si cartofi

Dovleceii se curata, se taie in doua pe lung si daca au seminte se scot cu o lingurita. Se dau pe razatoarea mare, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare 10-15 minute....

Citeste continuarea

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Postat de Sim0naWorld

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am pus laptele batut, oul si sarea. Am inceput framantatul, adaugand uleiul, treptat. Am framantat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2015, 08:15
la 11.04.2015, 09:11

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking