Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

Postat de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2015 | 2971 vizualizari
Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

Ingrediente

  • 1 kg faina,
  • 3 oua+1 pt. uns,
  • 100 gr drojdie,
  • 200 gr unt sau margarina,
  • 100 gr zahar,
  • 400 ml lapte caldut,
  • 3-4 linguri ulei,
  • un praf de sare,
  • 1 cutie brinza topita,
  • 500 gr salam de porc,
  • 300 gr cascaval

Mod de preparare

Topim margarina sau untul la, foc mic. Dupa ce untul s-a topit il luam de pe foc, adaugam zaharul si amestecam bine. In alta cratita batem ouale, drojdia si sarea. Amestecam bine ouale cu drojdia sa nu aibe cocoloase. Adaugam untul si uleiul amestecam bine. Iar apoi la compozitie se adauga laptele, omogenizam compozitia.

Adaugam faina si framintam un aluat moale care sa nu se lipeasca de maini. Apoi lasam aluatul sa creasca 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut, formam 6 bile apoi fiecare bila se intinde in forma de cerc si taiem in 8 bucati. La capatul fiiecarui fisii se pune salamul, brinza topita si cascavalul{ras} se ruleaza si se aseaza in tava de copt unsa cu ulei,  se mai lasa la crescut inca 30 min apoi ungem cu ou  cu putin laptesi, bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tava cu aperitive

Postat de mihaelar63

Tava cu aperitive

Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan . Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de mirela0911

Aperitiv saratele

Se pregateste maiaua. Se incalzeste usor apa minerala, se adauga zaharul, faina si drojdia. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze. Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2015, 08:15
la 11.04.2015, 09:11

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking