Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

Postat de panacris in Dulciuri
20 Iun 2014 | 7508 vizualizari

În sfârșit le-a venit rândul, cornurilor Bratislava;) Le-am savurat la Andaoana, Diaconta, Cleme, Anca, Gaby, Tabita, Caroline, Sufletista, Laura, Rocsi și Corina;) Deja era prea ”indecent” să nu probez delicioasele astea, mai ales că Maricica a cam șomat zilele astea. Zis și făcut! Ajunsă acasă, după o zi de muncă agitată, un trafic infernal, mi-am aruncat ochii la ceasul din bucătărie, deci 18.30, pregătit pentru frământat cca. 10 minute, frământat și dospit 90 de minute, aranjat și copt încă 50 de minute, deci mă încadrez până la ora 22.00. Așa că m-am pus pe treabă. Vreau să spun că sunt o minunăție de cornuri :D. Întradevăr nu am respectat cu sfințenie rețeta, dospit la rece și mai ales treaba cu glazura, dar,oricum, cornurile se cer repetate! ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 20.06.2014, 20:50
Babi drag, dacă menționam că m-am inspirat, nu îmi mai luam papara de la Gaby
la 20.06.2014, 21:38
la 20.06.2014, 21:39
Grozav de bune
la 21.06.2014, 12:06
la 21.06.2014, 13:01
super bune
la 22.06.2014, 18:23
Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri, deasemenea pentru critici

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking