Ingrediente
- 5009 gr faina
- 250 ml lapte
- 1 cub drojdie proaspata
- 2 linguri miere
- 1 praf de sare
- 25 gr unt
- 1 ou
- Rahat
Mod de preparare
Se amesteca faina, sarea, mierea si laptele călduț ( in lapte se adauga mierea si drojdia) intr.un bol.
Se framanta bine, apoi se lasa coca la crescut 1 ora la caldura , peste bol punem un prosop.
Se imparte coca in 2 parti egale, se taie triunghiuri si pe pun bucatele de rahat, apoi rulam sa ne iasa cornul.
Intr.o tava punem o hartie de pergament, punem 8,9 cornuri. Intr.un bol batem oul si cu o pensula ungem cornurile, apoi presaram deasupra lor zahar. La cuptor la 160 grade, pana ce cornurile cresc si se rumenesc puutin.
Apoi facem cornuri din a doua jumatate de coca. La fel procedam.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|