Ingrediente
- 500 gr de faina
- 3 oua
- 150 ml lapte
- 6 lg de ulei
- 1 lg de zahat
- un praf de sare
- un pl drojdie uscata
- 100 gr salam italian
Mod de preparare
Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.
Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de salam italian , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu salam italian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|