Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
4 Iul 2014 | 33831 vizualizari
Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca

Tartine pregatite dupa o reteta de Cristi Roman, un adevarat deliciu!

Ingrediente

  • 2 cutii branza brie Milkana
  • 1/2 pachet unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • un praf turmeric
  • jumatate ardei gras rosu
  • o mana miez de nuca
  • o bagheta

Mod de preparare

Untul moale, la temperatura camerei, se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea fina, cu patrunjelul tocat fin si cu praful de turmeric. Se ung feliile de bagheta cu un strat generos de unt si se pun in cuptor, la 150 de grade, pana ce untul s-a topit si a intrat in paine. Se scoate tava si se lasa putin la racit.

Se taie branza brie in felii si se pune peste feliile de bagheta. Se presara deasupra cate o lingurita de ardei gras rosu taiat cubulete fine si o lingurita de miez de nuca taiat grosier.

Se introduce din nou tava in cuptor si se mai lasa 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte

Dovleceii (curatati de coaja, spalati si dati pe razatoarea mare), morcovii (curatati se coaja, spalati si dati pe razatoarea mare), ardeiul (curatat de cotor si seminte, spalat si taiat marunt)...

Citeste continuarea

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Postat de rocsi_1612

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot. Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2014, 17:45
Ce bunatate ai facut!
la 04.07.2014, 17:50
Bune , satioase si sanatoase
la 04.07.2014, 18:50
arata super bine
la 04.07.2014, 19:41
la 04.07.2014, 20:53

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking