Cornuri cu virsli(carnaciori)

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
11 Ian 2015 | 7914 vizualizari

Virsli sunt carnaciori traditional din carne de oaie sau carne de capra. Cei preferati de mine sunt cei de Salas sau cei de Brad. Imi aduc aminte de copilarie cand se gaseau peste tot, la toate festivitatile la care participam pe vremea aia, mai ales la nelipsitele excursii anuale la Gorunul lui Horea de la Tebea...

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 11.01.2015, 20:34
Ina, acu cand mananc virslii ma gandesc la voi...de atunci nu am mai mancat...
la 11.01.2015, 20:35
Crisulina
la 11.01.2015, 20:37
Sunati la 26 . Sotul nu ne deranjaza este in ,, cantonament '' cu piciorul
la 11.01.2015, 20:38
Ce frumoase-s grasunele!
la 11.01.2015, 20:38
ce bine arata
la 11.01.2015, 20:41
nu-mi plac mie virsli, dar e faina ideea
la 11.01.2015, 20:51
like!
la 11.01.2015, 20:51
Ce pufosenii faine!
la 11.01.2015, 21:02
Virsli aia nici mie nu-mi plac,dar tare pufoase par a fi
la 11.01.2015, 21:17
bune
la 11.01.2015, 21:49
la 11.01.2015, 22:15
bune bune
la 12.01.2015, 08:33
ce-mi plac carnaciori astia , si ce idee super .
la 12.01.2015, 08:56
Buni!!!
la 12.01.2015, 10:24
ce minunate suuuunt!!! ce aluat pufos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking