Ingrediente
- 500 gr de faina
- 3 oua
- 200 ml lapte
- 6 lg de ulei
- 1 lg de zahar
- un praf de sare
- 1 pl drojdie uscata
- 100 gr cascaval delaco
- 100 gr pastrama haiduceasca
- 400 gr ciuperci
- ketchup
Mod de preparare
Faina o punem intr-un castron, in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare, 2 oua si uleiul. Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.
Cand aluatul a crescut rupem bucati cu mana, le intindem si pe fiecare bucata punem cascaval, pastrama,ciuperci si ketchup. Capetele cornului le introducem inauntru ca sa nu iasa compozitia afara si rulam.
Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu 1 ou batut cu sare si piper. Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|