Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
30 Ian 2015 | 6921 vizualizari
Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco

Ingrediente

  • 500 gr de faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg de zahar
  • un praf de sare
  • 1 pl drojdie uscata
  • 100 gr cascaval delaco
  • 100 gr pastrama haiduceasca
  • 400 gr ciuperci
  • ketchup

Mod de preparare

Faina o punem intr-un castron, in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare, 2 oua si uleiul. Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Cand aluatul a crescut rupem bucati cu mana, le intindem si pe fiecare bucata punem cascaval, pastrama,ciuperci si ketchup. Capetele cornului le introducem inauntru ca sa nu iasa compozitia afara si rulam.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu 1 ou batut cu sare si piper. Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta sarata cu ciuperci

Postat de Dya

Tarta sarata cu ciuperci

In prima faza pregatim aluatul. Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute. Separat cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Clatitele: Intr-un bol, mixam ouale cu un praf de sare, apoi si cu uleiul. Adaugam laptele, apa minerala, le amestecam. Punem faina treptat, praful de copt, mararul uscat si putin piper....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2015, 16:11
super
la 30.01.2015, 16:14
Tare bune!!
la 30.01.2015, 16:16
multumesc
la 30.01.2015, 16:25
la 30.01.2015, 16:25
super arata

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking